Oct 26, 2014

Soort van Winkel - pop up store Zwolle

Pop Up stores zijn hip, en nu is er ook een in Zwolle! Tot 31 december kan je bij Soort van Winkel een selectie van mijn hoezen en tassen kijken, kopen, bewonderen, bestellen.
In het oudste straatje van Zwolle, de Sassenstraat vindt je een superleuke winkel met daarin veel, heel veel bijzondere spullen. Een bezoek aan Zwolle is altijd leuk (vinden wij, van het platteland:) met de prachtige oude binnenstad en al die hippe winkels en ... leuke cafés!
Soort van Winkel Popupstore 2014
Sassenstraat 66
8011 PD Zwolle.


"Het creatieve gebied in het centrum van Zwolle.
 De winkel heeft een professionele uitstraling en is laagdrempelig. De maanden hebben wij gekozen omdat deze zo vlak voor en tijdens de feestdagen plaatsvinden. Zo heeft iedereen de kans een uniek, exclusief en betaalbaar cadeau te kopen voor zijn of haar geliefde of gewoon voor ...jezelf!
"

Vanaf volgende week (begin november) zijn er ook Iphone 6 hoezen van vilt en leer te koop bij Soort van Winkel.  Nu zijn er al verschillende kleuren KoBo aura hoezen te koop, en leuke brillenhoezen met magneetsluiting. Maar eerst gaan we nog even naar Hamburg ... daarover later meer!



No comments:

Post a Comment